Groningen City Running - Running en Walking Tours

19 januari t/m 30 juni, Vrydemalaan 2 in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ontdek hardlopend of wandelend de stad Groningen tijdens een city tour. De gids neemt je hard (lopend) mee langs de bekende en minder bekende plekken van onze bruisende stad. Luister naar anekdotes en leer over de geschiedenis. Ontdek of Groningen werkelijk een "pronkjewail ien golden raand" is, de...

Lees meer

Ontdek hardlopend of wandelend de stad Groningen tijdens een city tour. De gids neemt je hard (lopend) mee langs de bekende en minder bekende plekken van onze bruisende stad. Luister naar anekdotes en leer over de geschiedenis.

Ontdek of Groningen werkelijk een "pronkjewail ien golden raand" is, de tekst welke in het Gronings volkslied bezongen wordt. Deze bruisende studentenstad is eerder al verkozen tot beste binnenstad en wordt inmiddels ook steeds vaker uitgeroepen tot "the place to be" door de internationale media als CNN en de Britse krant The Guardian.

CNN heeft vrij vertaald in 2018 het volgende over Groningen geschreven, dit in een artikel over het bezoeken van de beste plaatsen van Europa: “Jong en hip, Groningen is het winnende alternatief voor Amsterdam."

Hoog tijd dus om samen met ons Groningen te gaan ontdekken en gelijk wat calorieën te verbranden.

Er kunnen verschillende tours gekozen worden, zodat het voor iedere deelnemer mogelijk en plezierig is om mee te gaan om Groningen te ontdekken. Het tempo wordt aangepast aan de samenstelling van de groep, daarnaast zijn er meerdere pauze momenten bij de bezienswaardigheden. Ook is hier voldoende tijd om foto's te maken en eventueel een beetje op adem te komen. Daarnaast staan ook een stukje ontspanning en gezelligheid tijdens de tour centraal.

De Groningen City Running tours is voor hardlopers, zowel beginners als gevorderd, hardloopgroepen, toeristen, congresgangers, hotelgasten, studenten, familie- en gezinsuitjes. Daarnaast voor bedrijfsuitjes als het sportieve alternatief voor de vrijdagmiddag- of netwerk borrel. Onze running tours zijn ook zeker een aanrader voor de (stad) Groningers onder ons die denken de stad goed te kennen. Daarnaast kunnen wandelaars ook de stad ontdekken met de Groningen City Walking Tours.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Vrydemalaan 2
Vrydemalaan 2
9713 WS GRONINGEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader