Groningen Marathon

5 juni t/m 27 juni, Diverse locaties in PROV GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 5 t/m 27 juni kan men 4 verschillende (halve) marathonroutes lopen gedurende 4 weken. Het wordt een soort van tweede TodN voor de zomer, met als bijzonder thema: verbinden, met uiteraard ingredienten die je deels doen denken aan TodN, maar ook geheel nieuw zijn. Zoals gezamenlijk (met zijn t...

Lees meer

Van 5 t/m 27 juni kan men 4 verschillende (halve) marathonroutes lopen gedurende 4 weken.

Het wordt een soort van tweede TodN voor de zomer, met als bijzonder thema: verbinden, met uiteraard ingredienten die je deels doen denken aan TodN, maar ook geheel nieuw zijn.

Zoals gezamenlijk (met zijn tweeën) opdrachten uitvoeren en oplossen in het kader van kunst, theater, of een bijzondere culinaire opdracht. Meer informatie vind je op: GroningenMarathon.nl. Per route van 42 km worden max. 25 wandelaars verdeeld over de gehele afstand van 42 km toegelaten, zodat de kans op groepsvorming wordt geminimaliseerd.

Verbinden van Stad & Ommeland
Het verbinden van Stad & Ommeland staat centraal. Dat klinkt mooi, maar tegelijk ook heel vaag. Want hoe leg je die verbinding? Bij de Groningen Marathon doen we dat heel letterlijk: we verbinden de stad Groningen met andere plaatsen in de provincie door jaarlijks wisselende routes. Dus elk jaar nieuwe routes vanuit de stad Groningen naar een plaats ergens in de provincie. Daarmee wordt gelijk duidelijk dat de Groningen Marathon niet alleen van de stad, maar van de gehele provincie is.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader