Groninger Pianofestival

9 oktober t/m 10 oktober, VRIJDAG Sint Jansstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Pianisten uit het hele land komen op zaterdag 9 en zondag 10 oktober naar Groningen voor individuele lessen en groepslessen, ensemblelessen, workshops en masterclasses. Speel jij ook piano en ben je 18 jaar of jonger? Meld je dan aan voor het Groninger Pianofestival! Het festival vindt op twee dag...

Lees meer

Pianisten uit het hele land komen op zaterdag 9 en zondag 10 oktober naar Groningen voor individuele lessen en groepslessen, ensemblelessen, workshops en masterclasses.

Speel jij ook piano en ben je 18 jaar of jonger? Meld je dan aan voor het Groninger Pianofestival! Het festival vindt op twee dagen plaats en voor iedere dag dien je je apart aan te melden.

Programma
Tijdens de eerste dag van het pianofestival staat het festival in het teken van de Suzukimethode. Iedereen die volgens deze methode les heeft, kan meedoen aan allerlei workshops, individuele lessen, groepslessen en een masterclass achthandig pianospel voor vergevorderde leerlingen. In overleg zijn ook niet-Suzuki pianoleerlingen welkom. Ouders en publiek kijken mee via de livestream.

Op de tweede dag laten pianoleerlingen van elk niveau muziek van hun keuze horen aan een deskundige jury tijdens het Piamore Pianoconcours. Het is geen wedstrijd, maar de deelnemers spelen wel mee in een film waarin alle onderdelen van beide dagen worden samengevoegd tot één grote compositie! Daarnaast zijn er workshops, ensemblelessen en eventueel een masterclass voor achthandig pianospel. Ouders en publiek kijken wederom mee via de livestream.

Mogelijk gemaakt door
Het Groninger Pianofestival wordt georganiseerd door Stichting Muziek-Atelier in samenwerking met Stichting Piamore, docenten van het Prins Claus Conservatorium en VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 oktober 2021 : 12:00 - 17:00
zo 10 oktober 2021 : 12:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Kinderen : € 50.00 (t/m 18 jaar) € 50.00 (t/m 18 jaar)

Toelichting: voor pianisten van 18 jaar en jonger, 50 euro per dag (inclusief drinken en snacks), als je twee dagen meedoet, betaal je voor de tweede dag maar 40 euro (dus 90 euro in totaal).

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

VRIJDAG Sint Jansstraat
Sint Jansstraat 7
9712 JM GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader