Groninginnedag

24 juni in Centrum in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ingevoerde zoektermen

Gekozen categorie


Kies een extra subcategorie

Locaties

Toon meer gevonden locaties

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden
Ga terug naar de homepagina

De nationale terugkomdag voor iedereen die iets heeft of heeft gehad met Groningen. In Brabant heb je carnaval, in Noord-Holland de kermis, maar wanneer spreek je af met je vrienden en vriendinnen om herinneringen op te halen en weer samen te genieten van de mooie zaken uit de stad? Dat kan tijdens Groninginnedag.

DE ULTIEME REUNIE
Groninginnedag daagt iedereen uit om zijn of haar netwerk uit te nodigen om van de eerste Groninginnedag een historische dag te maken. De 3 Gezusters, Café Soestdijk en de Toeter mobiliseren op dit moment al hun (oud)-personeel om op 24 juni terug te komen. Zij zijn een voorbeeld voor de vele reünies die op Groninginnedag plaats gaan vinden.

JENEVERFESTIVAL & CHEF’S TABLE
De der Aa-kerk is het centrum voor het eerste jeneverfestival in Groningen. Hooghoudt is vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni gastheer voor bijzondere jenevers en de daarbij behorende combinaties. Van de ultieme kopstoot tot aan een perfecte combinatie met spijs. Het programma wordt gehost door top bartenders waaronder Lennart Deddens (bartender van het jaar 2015).

De vrijdagavond zal ook in het teken staan van de Chef’s Table. Een concept dat succesvol 6 maal in de distilleerderij heeft plaatsgevonden. Tijdens deze finale worden vooraanstaande chefs uitgedaagd om met lokale Groningse producten in combinatie met producten van Hooghoudt een menu samen te stellen.

INTERNATIONAAL BIERFESTIVAL
Bax Bier is de organisator van het eerste internationale bierfestival en wel op de historische Ossenmarkt. Het plein wordt omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers van speciale en unieke bieren van over de hele wereld. Ze streven er naar zoveel mogelijk internationale brouwers van naam naar Groningen te halen, aangevuld met onontdekte parels en de mooiste specials van Nederlandse brouwers. Daarnaast vind je er de beste foodtrucks en is er live-muziek. Binnenkort zullen de eerste namen worden bekendgemaakt.

MUZIEK, ETEN, DRINKEN EN CULTUUR
Naast het bovenstaande programma wordt er op dit moment hard gewerkt aan een programma dat bol staat van eten, drinken, dj’s, cultuur en bandjes.

Links

www.groninginnedag.nl

Data en tijden

za 24 juni 2017 :

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Centrum

9747 ZZ GRONINGEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen