Gronings Vuur - 't Huwelijk

28 februari 2020 t/m 1 maart 2020, Boerderijcafé Mausel in NOORDBROEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gronings Vuur - Midden-Groningen: 't Huwelijk  Gronings Vuur reist in anderhalf jaar tijd van gemeente naar gemeente door de provincie Groningen. Vanaf half januari tot eind februari 2020 zijn we in de gemeente Midden-Groningen. In Midden-Groningen lijken de verschillen groot, zowel i...

Lees meer

Gronings Vuur - Midden-Groningen: 't Huwelijk 

Gronings Vuur reist in anderhalf jaar tijd van gemeente naar gemeente door de provincie Groningen. Vanaf half januari tot eind februari 2020 zijn we in de gemeente Midden-Groningen.

In Midden-Groningen lijken de verschillen groot, zowel in cultuur, landschap als in gedachtengoed. Hoe ziet een huwelijk er uit als de onderlinge verschillen groot zijn? En wie gaan er eigenlijk met elkaar trouwen? Als publiek ben je gast van het bruidspaar. Je wordt meegenomen in het verleden van het bruidspaar: wie zijn ze en waar komen ze vandaan? 

Het publiek wordt deelgenoot gemaakt van de huwelijksgeloften die de toekomstige echtelieden naar elkaar uitspreken. Je hoort de gedichten die aan het bruidspaar worden voorgedragen. Je ziet de cadeaus die hen worden aangeboden. Bekende en minder bekende Midden-Groningers feliciteren het bruidspaar en geven de nodige levensadviezen mee. Ook is er plaats voor waarschuwingen en is er een mystery guest die een boekje over het bruidspaar opendoet…. Regisseur/theatermaker Ben Smit brengt dit allemaal samen en ontwikkelt de eindpresentatie 't Huwelijk.

WAT GAAT ER VOORAF ZOAL NOG MEER GEBEUREN?

  • Met cultuurmakers in Midden-Groningen worden de voorbereidingen voor 't Huwelijk getroffen.
  • DeClick geeft gratis workshops (play in a band/bandcoaching en beats/EDM maken in Ableton Live) voor jongeren van 12-20 jaar. De locaties en data zijn al bekend. Wil je meedoen? Aanmelden kan via www.declick.nl/aanmelden
  • Leerlingen van de Inspecteur Amerikaschool in Noordbroek gaan met Bert op 't Ende aan de slag in het project Theaterburgers met democratie en burgerinitiatief. 
  • Marketing Midden-Groningen geeft twee gratis workshops voor culturele instellingen om hun social media skills te verbeteren. Meer informatie of aanmelden? Mail naar contact@groningsvuur.nl

LET OP: aangezien het eind februari/begin maart best koud kan zijn en de kerk niet en Caféboerderij Mausel maar gedeeltelijk verwarmd is, raden wij u aan warme kleding en schoenen aan te trekken.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 februari 2020 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 6.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Boerderijcafé Mausel
Noorderstraat 21
9635 TE NOORDBROEK
0598 451591

€ 6,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader