Groningse rust en oermaaltijd

29 juli, Locatie bekendgemaakt bij opgave in PROV GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vroeg in de middag starten we met de wandeling en ontdekken oude Westerwoldse landschappen van essen, het beekdal van de Ruiten Aa, heide en bos. Een aantal jaren geleden is de loop van de Ruiten Aa grotendeels hersteld. Er zijn nu natte stroken die aantrekkelijk zijn voor vogels en in het beekdal...

Lees meer

Vroeg in de middag starten we met de wandeling en ontdekken oude Westerwoldse landschappen van essen, het beekdal van de Ruiten Aa, heide en bos.

Een aantal jaren geleden is de loop van de Ruiten Aa grotendeels hersteld. Er zijn nu natte stroken die aantrekkelijk zijn voor vogels en in het beekdal groeien bijzondere plantensoorten. Na de theepauze, wandel je verder met fotograaf André. Hij kent het gebied rond Sellingen erg goed en weet waar de dieren zich ophouden. Hij begeleidt het tweede deel van de wandeling. Bovendien geeft hij informatie en aanwijzingen over lichtval, compositie en camera-instellingen.

Deze fotografieworkshop is zowel voor beginners als gevorderden. Je maakt foto’s met je eigen (digitale) camera of mobiele telefoon.

Na de wandeling, van in totaal 12-13 km, kun je genieten van prachtig vegetarisch diner dat op open vuur is bereid met overwegend biologische, regionale en huisgemaakte producten.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 29 juli 2021 : 13:30 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 70.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 70,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader