Gruno’s Postharmonie - Feestdagenconcert

9 december, Martinikerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op vrijdag 9 december 2022 geeft Gruno’s Postharmonie een concert in de Martinikerk in Groningen. Dit concert staat in het teken van de naderende feestdagen en de winterse gezelligheid. Tijdens dit feestdagenconcert is een belangrijke rol weggelegd voor het prachtige kerkorgel dat de Martinikerk r...

Lees meer

Op vrijdag 9 december 2022 geeft Gruno’s Postharmonie een concert in de Martinikerk in Groningen. Dit concert staat in het teken van de naderende feestdagen en de winterse gezelligheid.

Tijdens dit feestdagenconcert is een belangrijke rol weggelegd voor het prachtige kerkorgel dat de Martinikerk rijk is. Samen met de bekende organist Henk de Vries speelt Gruno”s Postharmonie onder meer de finale uit Saint Saëns orgelsymfonie en Alleluia Laudamus Te van Alfred Reed. Er staat ook muziek van Shostakovitz, Thomas Knox en Giulio Caccini op het programma. En ondanks dat de adventsperiode nog niet op de helft is, wordt er ook kerstmuziek gespeeld. Het orkest wordt voor de gelegenheid uitgebreid met enkele solisten en bijzonder instrumenten.

Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten voor dit concert kosten € 10,- per stuk en zijn aan de zaal verkrijgbaar. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden door een bericht te sturen aan kaarten@gph.nl. De reservering ligt dan voorafgaand aan het concert klaar bij de kassa waar ze afgehaald en betaald kunnen worden.

Gruno’s Postharmonie Groningen is opgericht in 1911 en bestaat dit jaar 111 jaar. Het orkest speelt onder leiding van dirigent Peter Kleine Schaars in de hoogste amateurafdeling.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 december 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00

Voorverkoop: Kaarten worden verkocht aan de kassa, voorafgaand aan het concert. Kaarten kunnen worden gereserveerd via kaarten@gph.nl.

Waar is het?

Martinikerk
Martinikerkhof 3
9712 JG GRONINGEN
050 3111277
www.martinikerk.nl
info@martinikerk.nl

€ 10,00