Grutte Pier

5 november t/m 6 november, Theater Sneek in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Film, incl. filmcollege van Steven de Jong. Steven de Jong (1962) is één van Nederlands meest succesvolle en productieve filmmakers van dit moment. 15 Bioscoopfilms en verschillende bekroonde tv-series komen van zijn hand. Vaak staat zijn naam als Regisseur/Acteur/Scenarioschrijver én Producent op ...

Lees meer

Film, incl. filmcollege van Steven de Jong.

Steven de Jong (1962) is één van Nederlands meest succesvolle en productieve filmmakers van dit moment. 15 Bioscoopfilms en verschillende bekroonde tv-series komen van zijn hand. Vaak staat zijn naam als Regisseur/Acteur/Scenarioschrijver én Producent op de aftiteling. Enthousiast, veelzijdig en een bezige bij is een veelgehoorde note over zijn persoon. Vele prijzen won hij in binnen- en buitenland, waaronder Golden en Platina Awards, de Televiziering en Gouden Kalf nominaties. Zelf noemt hij zijn alter ego ‘Steven de Piepjong’ in de strip van Donald Duck een absoluut hoogtepunt.

Steven maakte zijn debuut meer dan 30 jaar geleden als acteur in ‘Zeg eens AAA’ en ‘Spijkerhoek’. Hij leerde het vak bij Joop v/d Ende en John de Mol, waar hij meer dan 10 jaar met veel plezier werkte. Vervolgens maakte hij zijn eigen kaskrakers als ‘De Schippers van de Kameleon’ (4 films/serie), ‘Snuf de Hond’ (4 films/2 series), ‘De Hel van 63’ (best bekeken NL film) en ‘De Scheepsjongens van Bontekoe’ (Gouden film award). Maar ook met kleinschalige Friestalige films als ‘De Gouden Swipe’ (best bezochte film in Fryslân) en ‘De Fûke’ (2 Gouden Kalf nominaties) maakte hij furore alsmede de allereerste Nederlandse Regiosoaps ‘Baas Boppe Baas’, ’Dankert & Dankert’ en ‘Bit’.

Nu dan het eerste filmdeel over het leven van zijn persoonlijke held ‘GRUTTE PIER’. Een project wat zeker 8 jaar in beslag gaat nemen en waar nu exclusief voor Fryslân het eerste deel in het najaar van 2022 in release zal gaan.

In deze (Film)-Voorstelling vertelt Steven een boeiend verhaal over het maken van Films en wil hij zijn toehoorders graag inspireren om hun eigen dromen waar te maken. Daarnaast maakt Steven graag gebruik van interactie met zijn gehoor. Niet zelden worden een aantal toehoorders betrokken bij het naspelen van een scene. Dit zorgt over het algemeen voor onverwachte en soms hilarische reacties uit de zaal.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 5 november 2022 : vanaf 19:30
zo 6 november 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Theater Sneek
Westersingel 28
8601 GR SNEEK
0515 431400
www.theatersneek.nl
info@theatersneek.nl

€ 15,00