Grytsje Kingma en Johan Veenstra

9 oktober, Witte Kerk in HEMRIK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Grytsje Kingma brengt Friese liedjes en Johan Veenstra vertelt verhalen in het Stellingwerfs. Dit wordt een bijzondere middag. Zangeres Grytsje Kingma en verhalenverteller Johan Veenstra brengen dan hun programma met Friese liedjes en Stellingwerver verhalen, die afwisselend op elkaar aansluiten. ...

Lees meer

Grytsje Kingma brengt Friese liedjes en Johan Veenstra vertelt verhalen in het Stellingwerfs.

Dit wordt een bijzondere middag. Zangeres Grytsje Kingma en verhalenverteller Johan Veenstra brengen dan hun programma met Friese liedjes en Stellingwerver verhalen, die afwisselend op elkaar aansluiten.

Grytsje Kingma is zangeres en tekstschrijfster, brengt haar eigen liedjes als een troubadour, met gevoel en vaak ook herkenning. De rijkdom van de Friese taal is voor haar het uitgangspunt voor haar teksten. Ze begeleidt zichzelf op gitaar of maakt gebruik van begeleidingsbanden.

Johan Veenstra is bekend van zijn ‘Stikelstokkies’, van zijn verhalen, maar ook van zijn 28 boeken, die allemaal in het Stellingwerfs zijn. Zijn droge humor tovert altijd weer een brede glimlach op het gezicht van het publiek.

In deze combinatie van liedjes, gedichten en verhalen komt er een palet van emoties aan bod: melancholie, humor, herkenning, verwondering. Bijzonder en toch heel gewoon. Het belooft een verrassende, afwisselende middag te worden.
Reserveren kan via www.wittekerkhemrik.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 9 oktober 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 2.00 (1 t/m 12 jaar )

Toelichting: incl. koffie of thee.

Waar is het?

Witte Kerk
Binnenwei 22
8409 JH HEMRIK

€ 12,50