Gustaf

21 mei, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band uit New York; danceable and rhythmic postpunk. Sinds de oprichting in 2018 klinkt er een luide buzz rondom dit vijftal uit Brooklyn, New York. En dat is niet voor niks. Naast de veelgeprezen energieke liveshows brengt Gustaf daadwerkelijk de ‘fun’ terug in de punkfunk. Met weergaloos enthousia...

Lees meer

Band uit New York; danceable and rhythmic postpunk.

Sinds de oprichting in 2018 klinkt er een luide buzz rondom dit vijftal uit Brooklyn, New York. En dat is niet voor niks. Naast de veelgeprezen energieke liveshows brengt Gustaf daadwerkelijk de ‘fun’ terug in de punkfunk. Met weergaloos enthousiasme en een positieve vibe word je om de oren geslagen met de meest dansbare en hoekige postpunk die je sinds The Rapture, Gang of Four of Parquet Courts gehoord hebt. Maar dan wel met een frisse eigen sound, al is het maar door de dubbele leadzang van deze ‘female fronted’ band, waardoor ook de vergelijking met B52’s of Warpaint om de hoek komt kijken.

De fantastische plaat ‘Audio Drag for Ego Slobs’ kwam eind 2021 uit en gooit eveneens hoge ogen.

Inmiddels hebben ze al support shows gedaan voor IDLES en had het toonaangevende festival Le Guess Who? ze op de afgelopen editie geboekt staan. Dat ging zeker niet geruisloos voorbij gezien de lyrische recensies. Ze werden uitgeroepen tot de beste act van de zaterdag en de voorspelling is dat Gustaf wel eens groot kon gaan worden. Maar eerst is Vera aan de beurt!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 11.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 11,00