Guzide Gunduz

26 april t/m 6 juli, Woonzorg- en Behandelcentrum Bloemkamp in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Schilderijen. Guzide: “Onze planeet is verbonden door water en daarom zijn er vele herinneringen aan waar dat water is geweest. Water is altijd de meeste belangrijke fysieke voorziening in architectuur en stadsgezichten. Het heeft de eigenschap van reflecterend licht en reflecteert ook de schaduwe...

Lees meer

Schilderijen.

Guzide: “Onze planeet is verbonden door water en daarom zijn er vele herinneringen aan waar dat water is geweest. Water is altijd de meeste belangrijke fysieke voorziening in architectuur en stadsgezichten. Het heeft de eigenschap van reflecterend licht en reflecteert ook de schaduwen van structuren die open staan voor het creëren van verschillende sferen.

Voor mij is Leeuwarden een stad die zichzelf reflecteert op een poëtische manier, met zijn historische gebouwen en zijn solide natuur en de reflectie in het water, welke elke seconde weer met iedere wind verandert, met de mensen die er wonen. Meestal start ik spontaan, het proces bereikt een betekenis bij voltooiing.

Mijn werk verbindt emoties van publiek met mijn persoonlijke ervaring en genereert een transformatie proces naar de persoon door middel van verschillende effecten.”

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 26 april 2022 t/m woensdag 6 juli 2022

zondag : 8:30-20:00
maandag : 8:30-20:00
dinsdag : 8:30-20:00
woensdag : 8:30-20:00
donderdag : 8:30-20:00
vrijdag : 8:30-20:00
zaterdag : 8:30-20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Woonzorg- en Behandelcentrum Bloemkamp
Floridus Campuslaan 1
8701 AK BOLSWARD

gratis