H2002

30 mei, Martinikerk in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ïnloopconcert door het Fries senioren-orkest "H 2002" Inloopconcert in de Martinikerk Franeker door Het Fries senioren Harmonie-orkest “H 2002” maandagmiddag 30 mei, vanaf 14.30 uur. Op deze laatste oefenmiddag voor onze zomervakantie bieden wij u een inloopconcert aan in de prachtige Martin...

Lees meer

Ïnloopconcert door het Fries senioren-orkest "H 2002"

Inloopconcert in de Martinikerk Franeker door Het Fries senioren Harmonie-orkest “H 2002” maandagmiddag 30 mei, vanaf 14.30 uur.

Op deze laatste oefenmiddag voor onze zomervakantie bieden wij u een inloopconcert aan in de prachtige Martinikerk die ons voor deze middag gratis ter beschikking is gesteld.
“Harmonie 2002” wordt geleid door dirigent Bernard van der Wal uit Joure . Ons orkest is 20 jaar geleden opgericht op initiatief van o.a. Cor Roelofsen, toen nog dirigent van Advendo. In tegenstelling tot veel andere orkesten zijn wij geen actieve leden kwijtgeraakt door de coronacrisis en zit er zelfs nog groei in ons orkest met nu een 60tal leden in de leeftijd van 50 tot 85 jaar, allen zeer enthousiaste muzikanten met een schat aan ervaring. Wekelijks oefenen wij op maandagmiddag in Mantgum, mooi centraal gelegen voor onze leden die uit alle hoeken van Friesland komen.
Wij trakteren u op een breed repertoire herkenbare muziek, enkele marsen, bewerkte koralen, volksmuziek, o.a. een Spaanse pasa doble, we beginnen met het Oekraïnse volkslied.
Kortom een prachtig gratis muzikaal uurtje, waarbij wij slechts attenderen op een kleine bijdrage in de kosten van de dagelijkse openstelling van deze kerk gedragen door de vele vrijwilligers.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 30 mei 2022 : 14:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Martinikerk
Breedeplaats 2
8801 LZ FRANEKER
0517 383055

gratis