Hackensaw Boys

19 mei, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Hackensaw Boys komen 21 mei 2022 terug naar Poppodium Iduna! De band speelt traditionele folk/bluegrassmuziek met een eigentijdse twist. Onze favoriete hillbillies de Hackensaw Boys komen op donderdag 21 mei 2022 terug naar Poppodium Iduna. De Hackensaw Boys spelen traditionele folk- en bluegras...

Lees meer

De Hackensaw Boys komen 21 mei 2022 terug naar Poppodium Iduna! De band speelt traditionele folk/bluegrassmuziek met een eigentijdse twist.

Onze favoriete hillbillies de Hackensaw Boys komen op donderdag 21 mei 2022 terug naar Poppodium Iduna. De Hackensaw Boys spelen traditionele folk- en bluegrassmuziek met een eigentijdse twist. De band geeft een compleet eigen draai aan het ouderwetse genre, door flink wat country, rock ’n’ roll en hillbilly toe te voegen. Met een niet te temmen enthousiasme staan The Hackensaw Boys uit Virginia al twintig jaar op het podium. Met hun energieke en uitbundige optredens hebben ze in die tijd een imposante live reputatie weten op te bouwen. Ook voor Iduna is de band zeker geen onbekende. We hebben de Boys al tweemaal in onze oude zaal mogen verwelkomen en ze speelden zelfs op het Jûn fan Peije festival.

In 2019 verscheen de EP ‘A Fireproof House of Sunshine’ via Free Dirt Records,. Voor de opnames werkten de Boys samen met Rob Evans, die eerder ook zijn diensten leverde aan oa Dave Matthews Band, Gregg Allman en Gov’t Mule. Een EP waarbij frontman David Sickmen niet terugkijkt op de afgelopen twintig jaar maar vooral vooruit kijkt naar de toekomst waarbij de band ongetwijfeld haar DIY roots die ze van de punk hebben geërfd niet zal verloochen!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 19 mei 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 13.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 15,00