Hackensaw Boys

14 december, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Alternative and energetic bluegrass. De uit Virginia afkomstige Hackensaw Boys spelen vol overgave energieke bluegrass en rootsmuziek, wat ze in 2004 de eerste plaats opleverde in de VERA poll! De naam van de band is gebaseerd op de manier waarop de mannen op hun instrumenten hakken en zagen. Na ee...

Lees meer

Alternative and energetic bluegrass.

De uit Virginia afkomstige Hackensaw Boys spelen vol overgave energieke bluegrass en rootsmuziek, wat ze in 2004 de eerste plaats opleverde in de VERA poll! De naam van de band is gebaseerd op de manier waarop de mannen op hun instrumenten hakken en zagen. Na eerst wat lokale bekendheid te hebben opgebouwd kreeg de groep in 2002 meer roem als onderdeel van de Unlimited Sunshine Tour, waar ze zich staande hielden naast tourgenoten zoals Modest Mouse en De La Soul.

De band is na jaren stilte terug met hun nieuwe album Hackensaw Boys. Ze staan bekend om hun energieke liveshows, en ze fungeren al meer dan twee decennia als een muzikaal collectief die alle genres van de Amerikaanse rootsmuziek doorkruist. Het album staat vol met de aanstekelijke Hackensaw-klanken, waarbij frontman Sickmen zich kwetsbaar opstelt in zijn songwriting.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 december 2022 : 20:30 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 13.50

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 13,50