Hallo Venray

8 april 2023, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The word is out! Het Haagse alternatieve popfenomeen Hallo Venray komt ter ere van de release van het album ‘Coffee and Cake’ naar Neushoorn. En zoals je van deze Nederlandse legendes gewend bent, staat de nieuwe plaat wederom vol met instant Venray klassiekers. Henk Koorn en zijn band Hallo Venray...

Lees meer

The word is out! Het Haagse alternatieve popfenomeen Hallo Venray komt ter ere van de release van het album ‘Coffee and Cake’ naar Neushoorn. En zoals je van deze Nederlandse legendes gewend bent, staat de nieuwe plaat wederom vol met instant Venray klassiekers.

Henk Koorn en zijn band Hallo Venray zijn eigenlijk de Benjamin Button van de Nederlandse indie. Waar normale mensen ouder worden, lijken Koorn en zijn band elk jaar wel jonger en vitaler te worden. Al meer dan 35 jaar maakt Koorn met basgitarist Peter Konings en drummer Henk Jonkers muziek die altijd urgent is. Ze kunnen niet anders. De innerlijke noodzaak spat ervan af. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk.

Hallo Venray gaat voorlopig nergens heen. Met de plaat ‘Coffee and Cake’ die op 16 september uitkwam, laat de band zien dat ze nog springlevend zijn. Het alweer twaalfde studioalbum staat vol happy sad songs. Live staat de band garant voor een meeslepende show. Ook al zie je ze honderd keer live, je ziet honderd keer een ander optreden. En nooit ook maar een onsje minder.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 april 2023 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.00 € 16.00

Toelichting: CJP alleen voor pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111228122.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 16,00