Halve finale Kleine Prijs van Fryslan

20 juni, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Kleine Prijs van Fryslân is dé talentenwedstrijd voor popmuziek in Friesland en de halve finale is in Iduna. Popartiesten kunnen aan deze contest deelnemen, ongeacht stijl en genre. Op zondag 20 juni vindt de halve finale live plaats, bij ons in Drachten. Tijdens deze halve finale zullen 3 acts ...

Lees meer

De Kleine Prijs van Fryslân is dé talentenwedstrijd voor popmuziek in Friesland en de halve finale is in Iduna.

Popartiesten kunnen aan deze contest deelnemen, ongeacht stijl en genre. Op zondag 20 juni vindt de halve finale live plaats, bij ons in Drachten. Tijdens deze halve finale zullen 3 acts doorgaan naar de finale.

De winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân krijgt vele optredens aangeboden, op bijvoorbeeld ESNS, Free Festival, Friese Pop Awards en Befrijdingsfestival Fryslân. Daarnaast ook een plek in het coachingstraject van Hit the North. Er zijn ook andere prijzen te winnen: de act met de meeste publieksstemmen wint een cheque van €1000,- voor een videoclip of studiotijd en de beste muzikanten van de avond gaan naar huis met waardebonnen te besteden bij Key Music Leeuwarden.

De Kleine Prijs van Fryslân wordt georganiseerd door Stichting Friesland Pop. Alle Friese popartiesten mogen aan deze contest deelnemen, ongeacht stijl en genre. Voor de jurywinnaar én de publiekswinnaar liggen in de finale elk jaar mooie prijzen klaar, zoals studiotijd, belangrijke optredens of een professionele videoclip. Door mee te doen krijgen de Friese acts veel publiciteit, maar het is ook een mooie kans om extra podiumervaring op te doen.

De Kleine Prijs van Fryslân is de afgelopen jaren gewonnen door Cloudsurfers (2020), Delore (2019), Lester Blackfield (2018), Katie Koss (2017), Pendants (2016) Abdomen (2015), The Homesick (2014), Sväva (2013), Yellow House 21 (2012) en Mr. Wallace (2011).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 juni 2021 : vanaf 14:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader