Halve Marathon Lauwersoog-Ulrum

27 juli in Centrum in ULRUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De HALVE MARATHON LAUWERSOOG-ULRUM is een marathon die in een ‘enkele reis’ wordt gelopen, van Lauwersoog naar Ulrum. Het is dus geen rondje!

Vertrek met de bus vanaf 12.00 vanuit Ulrum, start om 14.00 uur vanaf Lauwersoog.

Het parcours is opgemeten met de Jones-counter, de afstand is exact 21,1 km. Elke kilometer wordt door een herkenningsteken duidelijk aangegeven.
Iedereen vanaf 16 jaar kan aan deze loop meedoen. Gekozen kan worden uit deelname aan de wedstrijd (gebruik van chip verplicht) of de recreatieloop (zonder chip).

Op het parcours zijn 8 verzorgingsposten, die door vrijwilligers worden bemand. Hier worden water, fruit en sponzen uitgedeeld. Ook zijn daar Rode Kruis- en EHBO-medewerkers aanwezig. Gerrit Wijers van Fystiotherapie Wijers zal in de EHBO tent bij de finish sportmassage geven aan de lopers die daar behoefte aan hebben.

Verdere medewerking wordt verleend door de regiopolitie, de gemeente De Marne, de brandweer van Zoutkamp en vele sponsors.

Professioneel geluid, communicatie en videoregistratie worden verzorgd vanuit de jurybussen (start en finish). De tijdregistratie wordt ondersteund door Loopcircuit Noord Nederland.

Zoals voorgaande jaren krijgen de deelnemers van de Halve marathon Lauwersoog – Ulrum na afloop van de run een uniek t-shirt van het loopjaar. Ook dit jaar zult u als loper weer een t-shirt ontvangen van de 26e editie van de Halve marathon Lauwersoog – Ulrum. Deze komt in plaats van een medaille die lopers gebruikelijk ontvangen na afloop van andere loopevenementen.

Links

www.halvemarathon.nl

Data en tijden

do 27 juli 2017 :

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Centrum

9971 ZZ ULRUM

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen