HANBENnInK yn Fryslân: ICP kwartet

3 december, Museum Belvédère in ORANJEWOUD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met Han Bennink, Mary Oliver, Ernst Glerum & Michael Moore Eindconcert Festival HANBENnInK yn Fryslân: ICP kwartet met Han Bennink, Mary Oliver, Ernst Glerum & Michael Moore In het jaar dat Han 70 werd vond in Museum Belvédère in Oranjewoud een grote overzichtstentoonstelling plaats en een serie ...

Lees meer

Met Han Bennink, Mary Oliver, Ernst Glerum & Michael Moore

Eindconcert Festival HANBENnInK yn Fryslân: ICP kwartet met Han Bennink, Mary Oliver, Ernst Glerum & Michael Moore

In het jaar dat Han 70 werd vond in Museum Belvédère in Oranjewoud een grote overzichtstentoonstelling plaats en een serie concerten en workshops. Het jaar dat Han 75 werd gebeurde dat in museum Kranenburg in Bergen. Daar is ook een deel van het item uit de serie ‘New Generation’ van de NPO opgenomen met Joris Roelofs en Han, weer een mooie combinatie van Han’s beeldende kunst en muziek. Nu op 80-jarige leeftijd gaat Han weer terug naar Belvédère, deze keer klein maar fijn in één van de kabinetten.

Directeur Han Steenbruggen maakt een keuze uit de vele tekeningen, objecten, assemblages en collages voor het kabinet dat hij zo vol mogelijk wil hebben.

De musici van het ICP orkest spelen samen in voltallige orkestsamenstelling en in kleinere bezettingen, van duo tot septet. In Museum Belvédère zal het ICP kwartet spelen met Michael Moore – altsaxofoon, Mary Oliver – viool en altviool, Ernst Glerum – contrabas en Han Bennink – drums. Hiermee zal het Festival HANBENnInK80 yn Fryslân op een prachtige wijze afgesloten worden waarbij op vier verschillende plekken exposities plaats hebben gevonden en een concertserie van 13 concerten tijdens en bij de vier exposities.

Tickets zijn te reserveren zijn via het email adres hanbennink80@gmail.com.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 december 2022 : 16:00 - 17:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 8 jaar)
Kinderen : € 15.00 (9 t/m 18 jaar )

Waar is het?

Museum Belvédère
Oranje Nassaulaan 12
8448 MT ORANJEWOUD
0513 644999
www.museumbelvedere.nl
info@museumbelvedere.nl