Handsome Poets - Lieve Hemel

14 oktober, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; Nederlandstalig, indiepop. Degene die de Handsome Poets niet kennen hoeven alleen maar de eerste noten te horen en zullen het herkennen van de Radio, TV, en diverse films. In een volgepropte prijzenkast staan o.a. platinum platen, fraai gedesignde prijzen voor o.a. Mega top50 award, meest ged...

Lees meer

Band; Nederlandstalig, indiepop.

Degene die de Handsome Poets niet kennen hoeven alleen maar de eerste noten te horen en zullen het herkennen van de Radio, TV, en diverse films. In een volgepropte prijzenkast staan o.a. platinum platen, fraai gedesignde prijzen voor o.a. Mega top50 award, meest gedraaide nummer op 3fm, best geklede band, en daarnaast vele nominaties. Ook de optredens liegen er niet om: Pinkpop, Lowlands, Vrienden van Amstel, Concert at Sea, enz... Met inmiddels meer dan 500 optredens op de teller zijn ze een vaste waarde in de Nederlandse Pop scene.

Na hun eerste succesvolle theatertour Lieve Schatten, staat frontman Tim van Esch opnieuw in het theater met zijn vrienden van de Handsome Poets.

Tijdens hun eerste theatertour deelde Tim, ontwapenend en met de nodige zelfspot, hoe hij zijn leven als "rockster" soms best zwaar vindt. Nu hij de dertig gepasseerd is, dient zich daarnaast een ander fenomeen aan: huisje, boompje, beestje. Wat voor ouders zo makkelijk leek, is voor de dertiger van nu wel even schakelen. Lieve Hemel!

Lees minder

Data en tijden

vr 14 oktober 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 21.50

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 21,50