Handsome Poets - Lieve Hemel

18 februari 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Unplugged. Na hun eerste succesvolle theatertour 'Lieve Schatten' staat frontman Tim van Esch opnieuw in het theater met zijn vrienden van de Handsome Poets. Bij de eerste theatertour van de Handsome Poets deelde Tim, ontwapenend en met de nodige zelfspot, hoe hij zijn leven als "rockster" soms be...

Lees meer

Unplugged.

Na hun eerste succesvolle theatertour 'Lieve Schatten' staat frontman Tim van Esch opnieuw in het theater met zijn vrienden van de Handsome Poets.

Bij de eerste theatertour van de Handsome Poets deelde Tim, ontwapenend en met de nodige zelfspot, hoe hij zijn leven als "rockster" soms best zwaar vindt. Nu hij de dertig gepasseerd is, dient zich daarnaast een ander fenomeen aan: huisje, boompje, beestje. Wat voor ouders zo makkelijk leek, is voor de dertiger van nu wel even schakelen. Lieve Hemel!

Met een nieuwe flinke dosis positiviteit gaat Tim weer het theater in. In deze 'Lieve Hemel' is plaats voor iedereen. Neem dus opnieuw je lief, je moeder, je oma of buurman mee en geniet van deze muzikale avond vol prachtige liedjes.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 februari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 19,50