Handsome Poets - Lieve Schatten

13 oktober, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een schat aan eigen nummers en (Nederlandstalige) liedjes van anderen. Ruim tien jaar na hun eerste ontmoeting aan een keukentafel in een boerderij in Gouda, maken de leden van Handsome Poets de balans op. Ze schreven hits als Sky on Fire en Dance (The War Is Over), speelden alle grote festivals pl...

Lees meer

Een schat aan eigen nummers en (Nederlandstalige) liedjes van anderen.

Ruim tien jaar na hun eerste ontmoeting aan een keukentafel in een boerderij in Gouda, maken de leden van Handsome Poets de balans op. Ze schreven hits als Sky on Fire en Dance (The War Is Over), speelden alle grote festivals plat, waren op radio en tv en hebben een volgepropte prijzenkast. Maar het succes is de vier mannen niet naar het hoofd gestegen: uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van die keukentafel.

Ruim een jaar geleden wilde de band het tienjarig jubileum vieren, maar corona besliste anders. Nu is het dan toch tijd om het theater in te gaan met eigen nummers en een schat aan (Nederlandstalige) liedjes van andere artiesten. Want wie jarig is, trakteert.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 13 oktober 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl