Handsome Poets

26 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Handsome Poets spelen liedjes van zichzelf en een schat aan (Nederlandstalige) liedjes van anderen. Tien jaar na hun ontmoeting aan een keukentafel in een boerderij in Gouda en vele hits, radio- en tv-optredens en festivals later maken de leden van The Handsome Poets de balans op. De eerste noten v...

Lees meer

Handsome Poets spelen liedjes van zichzelf en een schat aan (Nederlandstalige) liedjes van anderen.

Tien jaar na hun ontmoeting aan een keukentafel in een boerderij in Gouda en vele hits, radio- en tv-optredens en festivals later maken de leden van The Handsome Poets de balans op. De eerste noten van Sky on Fire zijn voor niemand onbekend en de tune van de Olympische Spelen kan iedereen meezingen.

De Poets hebben zich nooit druk gemaakt om hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. De keukentafel staat nog steeds centraal, zelfs na al die jaren. Het tafeltje staat voor hun vriendschap, het delen van leed, geluk, succes, drank en het schrijven van liedjes. Maar ook voor het spelen van liedjes van andere bands, gewoon omdat het zo leuk is.

De prijzenkast staat propvol met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. De Handsome Poets speelden festivals plat van Pinkpop en Lowlands tot Concert At Sea en Vrienden van Amstel. Na een succesvolle clubtour in 2018-2019 duiken Tim, Nils, Daniël en Erik nu eindelijk het theater in voor een muzikale avond vol mooie liedjes.

Uiteindelijk bleven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten aan de keukentafel. Benieuwd hoe het er aan hun tafel aan toe gaat? Neem je beste vriend, zus, oma, buurman of andere lieve schatten mee voor een heerlijke avond vol positiviteit. Handsome Poets spelen liedjes van zichzelf en een schat aan (Nederlandstalige) liedjes van anderen. Het tienjarig jubileum in de schijnwerpers. En wie jarig is, trakteert!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 26 november 2021 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 19,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader