Hank von Hell

8 mei 2022, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Turbonegro frontman Hank von Hell is terug met een nieuwe plaat! Op 8 mei voert hij deze uit in Iduna. TURBONEGRO FRONTMAN HANK VON HELL IS TERUG MET NIEUWE PLAAT Hank von Hell, of zoals je hem misschien kent als Hank von Helvette, de ex- frontman van Turbonegro, is terug! Op zondag 8 mei komt de e...

Lees meer

Turbonegro frontman Hank von Hell is terug met een nieuwe plaat! Op 8 mei voert hij deze uit in Iduna.

TURBONEGRO FRONTMAN HANK VON HELL IS TERUG MET NIEUWE PLAAT
Hank von Hell, of zoals je hem misschien kent als Hank von Helvette, de ex- frontman van Turbonegro, is terug! Op zondag 8 mei komt de excentrieke frontman naar Poppodium Iduna in Drachten. De Pavarotti van de Death Punk kennen we van klassieke Turbonegro albums als Apocalypse Dudes, Ass Cobra en Scandinavian Leather. Begin 2019 bracht de sexual shock rocker ons zijn solodebuut, ‘Egomania’, waarin Hank bewees het ook zonder zijn Zweedse broeders te kunnen toen hij met een album kwam vol keiharde, vol rock & roll doordrenkte, punkrock.

Eind juni 2021 komt daar het vervolgalbum ‘Dead‘ bij. Een plaat waarin Hank heeft samengewerkt met Tom Dalgety (Ghost, Rammstein, Royal Blood) en een donkere muzikale zelfkant onderzoekt zonder zijn punkrock en Turbonegro roots te verloochenen. Hank is zonder te overdrijven een van de laatste echte Rock & Rollers die zijn punkrock roots trouw is gebleven en dat zie je terug in zijn muziek en absoluut ook op het podium. Een liveshow van Hank von Hell is er eentje die je niet snel vergeet en die je niet wilt missen in Iduna!

Support volgt.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 8 mei 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 19.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 22,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader