Hans van der Veen

9 september t/m 26 september, Galerie de Weergang in GARNWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met zijn schilderijen heeft Hans op heel veel plekken in en rond Groningen geëxposeerd, maar ook in Duitsland en Zwitserland. De expositie in de Weergang spitst zich toe op de acryl-schilderijen die verschillende thema’s hebben, zoals Meeting places, Flatscreen en In the cloud. Bij MEETING PLACES...

Lees meer

Met zijn schilderijen heeft Hans op heel veel plekken in en rond Groningen geëxposeerd, maar ook in Duitsland en Zwitserland.

De expositie in de Weergang spitst zich toe op de acryl-schilderijen die verschillende thema’s hebben, zoals Meeting places, Flatscreen en In the cloud.

Bij MEETING PLACES: gebouwen in een landschap. Waarom zou je daar iemand ontmoeten en wie dan wel? Bij de serie FLATSCREEN gaat het over wat 2- en wat 3-dimensionaliteit is. Bij IN THE CLOUD gaat het over wolken: kan je naast huizen, dieren, landen ook emoties in de lucht zien?

Maar er is meer.

Omdat de expositie als motto heeft ‘Einde van een tijdperk’ zal er ook een Boek box zijn als kenmerk van de nieuwe tijd. Tegenwoordig houdt hij zich vooral bezig met het maken van deze Book boxes, boek collages. Waarin hij 3D collages maakt van o.a. fotomateriaal, soms met een tekst erin verweven.

Ook nu is er in de Galerie nog van alles in stock. Zoals werk van Michiel Ragnar, Heleen van der Tuin, Barbara van Haaften, Jolanda Hutte en Monique Blaak.

Er is keramiek van Wim de Boer, Rika Dijkstra en Mirjam de Rijcke en er zijn ‘natuurvazen’ van Joke Schepers. Ook van Mirjam de Rijcke zijn er hangertjes en ringen van keramiek.

Daarnaast zijn er een aantal handgedraaide houten schaaltjes van Joris Wiegersma.

Lees minder

Links

Data en tijden

donderdag 9 september 2021 t/m zondag 26 september 2021

zondag : 11:00-17:00
donderdag : 11:00-17:00
vrijdag : 11:00-17:00
zaterdag : 11:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Galerie de Weergang
Burgemeester Brouwersstraat 28
9893 PG GARNWERD

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader