Happy Hour

22 september, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door Mugmetdegoudentand. ‘Happy Hour’ is een komisch en dramatisch stuk over populisme, gemaakt door drie omhooggevallen vrouwen die nooit een boek hebben gelezen en niet weten wat de belangrijke issues zijn. Ze komen bij elkaar in een exclusieve bar. Het is happy hour. Al snel lopen de emot...

Lees meer

Toneel door Mugmetdegoudentand.

‘Happy Hour’ is een komisch en dramatisch stuk over populisme, gemaakt door drie omhooggevallen vrouwen die nooit een boek hebben gelezen en niet weten wat de belangrijke issues zijn. Ze komen bij elkaar in een exclusieve bar. Het is happy hour. Al snel lopen de emoties hoog op. Het wachten is op de ontploffing. Maar wanneer komt die?

Sinds 1985 legt het eigenzinnige mugmetdegoudentand de tijdgeest onder de loep in humoristische en intelligente voorstellingen. De groep maakt nieuw Nederlands repertoire onder het motto: ‘Het is nu’. De groep vindt het essentieel dat theater onderscheid probeert te maken tussen de ene mening en de andere, tussen werkelijkheid en projectie, tussen verstand en onderbuik en tussen hoofd- en bijzaak.

“Als het Muiderslot en de Afsluitdijk tot het nationaal erfgoed behoren, dan mag mugmetdegoudentand ook wel eens op die lijst”, schreef Dagblad van het Noorden over het Amsterdamse gezelschap.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 22 september 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Toelichting: incl. drankje.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader