HappyMarkt

3 juli, Edelsteencentrum De Wilde Engel in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vrolijke markt met kraampjes om van te smullen. Food, spulletjes, Access bars en terrasje. Optreden van Tineke Rouw Oosterhuis. De HappyMarkt komt eraan in Zuidwending! Na drie succesvolle Hippiemarkt edities hebben we nu de HappyMarkt op zondag 3 juli van 11.00 tot 16.00 uur, bij edelsteencentrum...

Lees meer

Vrolijke markt met kraampjes om van te smullen. Food, spulletjes, Access bars en terrasje. Optreden van Tineke Rouw Oosterhuis.

De HappyMarkt komt eraan in Zuidwending!
Na drie succesvolle Hippiemarkt edities hebben we nu de HappyMarkt op zondag 3 juli van 11.00 tot 16.00 uur, bij edelsteencentrum de Wilde Engel. Met kraampjes zowel buiten als binnen.
We hebben bijna 30 deelnemers met een heel divers aanbod. Zo pakt Anna uit met haar bijzondere gehaakte voorwerpen, is GAIA kruiden aanwezig met biologisch kruiden en met wat daar van gemaakt kan worden, hebben we een patatkraam met patat van echte aardappels, Biologische worsten van eigen varkens met Wianda, Planten en bloemen, treeways met prachtige objecten van hout en natuurlijk zijn er stenen te koop in het edelsteencentrum. We hebben zelfgemaakte kinderkleding, sieraden, servies en heksespul. Ook zijn er minidonuts, ijsjes, soep en koffie voor op het terras.
Van 11.00 uur tot 16.00 uur zingt Tineke Rouw-oosterhuis.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 3 juli 2022 : 11:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Edelsteencentrum De Wilde Engel
Kerkpad Noord 17
9644 VN VEENDAM
06 22320893
www.dewildeengel.nl
info@dewildeengel.nl