Harmonieorkest Euphonia

10 december, Martinikerk in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 10 december om 20.00 uur, in de Martinikerk in Bolsward, is het zover. Drie keer is scheepsrecht! Na twee jaar uitstellen door corona geeft harmonieorkest Euphonia een stralend kerstconcert met Italiaans accent, samen met zangeres Petra Berger. Petra Berger is een zeer ervaren zangeres....

Lees meer

Op zaterdag 10 december om 20.00 uur, in de Martinikerk in Bolsward, is het zover. Drie keer is scheepsrecht! Na twee jaar uitstellen door corona geeft
harmonieorkest Euphonia een stralend kerstconcert met Italiaans accent, samen met zangeres Petra Berger.

Petra Berger is een zeer ervaren zangeres. Zij heeft in zowel binnen- als buitenland vele concerten gegeven. Beschrijvingen over Petra in haar biografie: “Petra Berger’s stem doet denken aan die van beroemde zangeressen als Barbra Streisand, Sarah Brightman en Emma Shaplin. Met haar hoge en heldere stem zingt ze net zo makkelijk klassiek werk als musical en popmuziek. Haar carriere begon in de jaren tachtig. Na hoofdrollen in o.a. musicals als Sweeny todd en The Sound of Music, ontving ze welverdiende gouden en platina platen voor haar solo-albums. Petra Berger brak door in o.a. Finland, Spanje, Turkije en Mexico.

Zij
heeft meerdere keren opgetreden met de wereldberoemde tenors Andrea Bocelli en Allesandro Safina.” Deze avond wordt Petra afwisselend begeleid door haar vaste pianist Edwin Schimscheimer en/of het orkest. Ook zal het orkest, onder leiding van Tjeerd Barkmeijer zonder Petra van zich laten horen.

Kaarten zijn te koop via de ticketshop. www.onlineticketsverkopen.nl/winkel/798. De link staat ook op onze website www.euphonia.nl . De kaarten zijn ook te koop bij de Echte Bakker Posthuma in Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00
Kinderen : € 10.00 (t/m 12 jaar)

Voorverkoop: www.onlineticketsverkopen.nl/winkel/798, De kaarten zijn ook te koop bij de Echte Bakker Posthuma in Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum. .

Waar is het?

Martinikerk
Groot Kerkhof 26
8701 HG BOLSWARD