Harry Potter pubquiz

16 december, Doppio Espresso in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Weet jij precies hoeveel sloten er op de kist van Alastor “Dwaaloog” Dolleman zitten? Kun jij je exact herinneren tegen welke draak Harry het moest opnemen in het Toverschool Toernooi? Heb je stalen zenuwen als een Griffoendor, ben je vindingrijk als een Ravenklauw, heb je de kennis van een Huffelpu...

Lees meer

Weet jij precies hoeveel sloten er op de kist van Alastor “Dwaaloog” Dolleman zitten? Kun jij je exact herinneren tegen welke draak Harry het moest opnemen in het Toverschool Toernooi? Heb je stalen zenuwen als een Griffoendor, ben je vindingrijk als een Ravenklauw, heb je de kennis van een Huffelpuf, ben je competitief als een Zwadderich?

Kun jij wel tegen een vragenvuur?
Stel dan een team samen van 4 Potter kenners en gooi een briefje in de vuurbeker voor een avond vol magie, beproevingen en gezelligheid. En als je alle andere teams weet te verslaan, ga je ook nog eens naar huis met te gekke prijzen!

Met deze Harry Potter Pubquiz vieren wij dat het eerste Harry Potter boek, 25 jaar geleden in het Nederlands werd uitgebracht.

Meedoen kan vanaf 15 jaar.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 december 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Toelichting: het inschrijfgeld is per team van 4 spelers.

Waar is het?

Doppio Espresso
Museumplein 5
9203 DD DRACHTEN
0512 - 53 72 12
https://www.doppio-espresso.nl

€ 5,00