Hebriana

26 november, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door Het Nationale Theater. ‘Hebriana’ is een herkenbare, wrange komedie in de traditie van Scandinavische familiedrama’s waartoe ook de film ‘Festen’ behoort. Een knaller van een acteursstuk over de lusten en lasten van een familie, geschreven door de godfather van de Scandi-noir: Lars Noré...

Lees meer

Toneel door Het Nationale Theater.

‘Hebriana’ is een herkenbare, wrange komedie in de traditie van Scandinavische familiedrama’s waartoe ook de film ‘Festen’ behoort. Een knaller van een acteursstuk over de lusten en lasten van een familie, geschreven door de godfather van de Scandi-noir: Lars Norén.

Zweden, juni 1986. Een jaar na de dood van vader komen moeder, dochters en partners samen in een buitenhuis. Oude ruzies en geheimen komen boven tafel, maar niemand luistert echt naar elkaar. De familie is welvarend, maar toch voelt iedereen zich tekortgedaan. Heeft oudste zus Anna echt haar leven zo goed op orde als ze beweert? Hoe zit het met de politieke ambities van haar man Jonas? Waarom lukt het de middelste zus Lena niet om een kind te krijgen van haar man, de toneelschrijver-met-een-writer’s-block Erik? En waarom lijkt huisvriend Axel zichzelf langzaam te vernietigen? Dochter Britt-Marie, die schizofreen is en zichzelf nu Hebriana noemt, betovert ondertussen alle mannen, terwijl moeder krampachtig probeert het gezin bij elkaar te houden.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 26 november 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 27,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader