Heel Emmen zingt, speelt en danst voor Oekraïne

29 mei, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Heel Emmen zingt, speelt en danst voor Oekraïne Op zaterdagmiddag 9 april vond de start plaats van de BENEFIET-estafette in de Grote Kerk voor de slachtoffers van het oorlogsgeweld in Oekraïne. De opbrengst was maar liefst €1.834! Tijdens de BENEFIET-estafette zullen er optredens verzorgd worden do...

Lees meer

Heel Emmen zingt, speelt en danst voor Oekraïne

Op zaterdagmiddag 9 april vond de start plaats van de BENEFIET-estafette in de Grote Kerk voor de slachtoffers van het oorlogsgeweld in Oekraïne. De opbrengst was maar liefst €1.834! Tijdens de BENEFIET-estafette zullen er optredens verzorgd worden door een keur aan koren, orkesten, dansgroepen en bands uit Emmen. Op zondagmiddag 29 mei vindt er een afsluitende BENEFIET GALA voorstelling plaats in het ATLAS Theater. Vijfentwintig groepen uit Emmen zullen deelnemen. De optredens vinden plaats door het gehele ATLAS Theater. De voorstellingen zijn te bezoeken van 14.00 tot 17.00. De toegang is €7,50. Dit bedrag komt ten goede van de slachtoffers via giro 555 van het Rode Kruis.

De situatie in Oekraïne is verschrikkelijk en schreeuwt om actie van iedereen die een bijdrage kan leveren. Met dat gegeven heeft initiator Jan Smale (Stichting Muziektheater NIET REmmen en Zingen met Jan) een organisatie opgezet met als doelstelling zo veel mogelijk geld in te zamelen voor giro 555 ten bate van de slachtoffers in Oekraïne onder het motto: Heel Emmen zingt, speelt en danst voor Oekraïne. De organisatie is inmiddels uitgebreid met Alex Niemeijer (voorzitter Euterpe), Martine Salomons (zangeres en coaching), Pauline Westen (docent MuziekschoolMM), Harma van Beusekom (bestuurslid popkoor Ankoor) en Dick Vink (bestuurslid TOONKUNSTKOOR EMMEN).

Het programma gedurende de BENEFIET-estafette ziet er momenteel uit als volgt (voor exacte programmering en aanvangstijden zie de website www.zingenmetjan.nl/oekraine):

• 23 april ‘t (20.00u) Schienvat Erica met piratenkoor De Stormvogels en de zusjes Kannegieter.
• 29 april (20.00u) De Veurkamer Nieuw-Amsterdam, met vrouwenpopkoor TWINS, Satter! ft. Beansprout en The Eagles Rock Country Line Dance.
• 1 mei ‘s middags Schepershof met Emmens Mannenkoor en Flintenkoor
• 22 mei ‘s middags Schoonebeek
• 29 mei ‘s middags BENEFIET GALA in het ATLAS Theater

Alle deelnemende groepen doen mee pro deo. De kosten voor het organiseren en de concertlocaties zijn volledig gedekt door sponsors. Alle inkomsten uit entreekaarten en vrije giften komen volledig ten goede van giro 555 voor de hulp die het Rode Kruis kan bieden aan diegenen in Oekraïne die dat het hardst nodig hebben.
Met deze BENEFIET ESTAFETTE en GALA willen we ook de Oekraïners een hart onder de riem steken: “Jullie staan niet alleen!”

Op www.zingenmetjan.nl/oekraine is gedetailleerde informatie te vinden over de deelnemende groepen, speeldata en locaties van de BENEFIET ESTAFETTE en he programma van het BENEFIET GALA.

Toegangsprijs: €7,50 (komt ten goede van giro 555)
ATLAS Theater (alle zalen en foyer)
Aanvang (GALA): 14.00
Kaartverkoop: start binnenkort via atlastheater.nl en aan de kassa bij binnenkomst

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Smale, 06-51491713 of jan@zingenmetjan.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 mei 2022 : 14:00 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 7.50 € 7.50

Voorverkoop: www.atlastheater.nl.

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl