Heel Groningen gidst

3 juni t/m 30 juni, Diverse locaties in PROV GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Privé-excursies met een gids in de Groningse natuur, zie heelgroningengidst.nl. Wil jij te weten komen wat er in de slootjes leeft? Ontdekken wat natuurinclusief boeren inhoudt? Wandelen over de dijk? Struinen over een zonnepark? Kijk dan nu op heelgroningengidst.nl voor de tofste privé-excursies i...

Lees meer

Privé-excursies met een gids in de Groningse natuur, zie heelgroningengidst.nl.

Wil jij te weten komen wat er in de slootjes leeft? Ontdekken wat natuurinclusief boeren inhoudt? Wandelen over de dijk? Struinen over een zonnepark? Kijk dan nu op heelgroningengidst.nl voor de tofste privé-excursies in de provincie Groningen. Voor en door Groningers met een groen hart. In juni gaan ruim dertig gidsen er één of meerdere keren op uit om je te vertellen over hun passie, hun kennis met je te delen en om je te laten verwonderen over de schoonheid van het landschap en de natuur.

Juni maand van Heel Groningen Gidst
In het groene netwerk van Groningen ligt de kennis over natuur, milieu en landschap voor het oprapen. Met elkaar weten we meer dan een bibliotheek aan boeken kan bewaren, en onze kennis is leuker, eigenwijzer en veel gezelliger dan je op Google kunt vinden. Om die kennis tastbaar te maken is juni 2021 uitgeroepen tot de maand van Heel Groningen Gidst!

Gidsen met een groen hart
De gidsen zijn Groningers met een groen hart die graag anderen mee op pad nemen om ze te vertellen over hun passie. Dit doen zij vrijwillig. Ervaring als gids is daarbij niet vereist, enthousiasme wel! De deelnemende gidsen hebben met hun uitjes een prachtige dwarsdoorsnede van Groningen neergezet op het gebied van biodiversiteit, landschap, natuur en duurzaamheid.

De gidsen komen uit het netwerk van Groninger organisaties met een groen hart: de Natuur en Milieufederatie Groningen, Het Groninger Landschap, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, IVN, Landschapsbeheer Groningen, agrarisch Collectief Midden Groningen en agrarisch Collectief Groningen West.

Opgeven
Groningers met een groen hart kunnen zich opgeven om met de gidsen mee op pad te gaan. Interesse? Bekijk de Heel Groningen Gidst uitjes op onze Groene Agenda. We vragen gidsen en deelnemers om goed op elkaar en zichzelf te passen en zich aan de geldende richtlijnen van het RIVM te houden.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader