Heel Sneek e.o. zingt ...kerstliederen

10 december, Sint Martinuskerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Om 20.00 uur vindt er in dezelfde St. Martinuskerk een samenzang plaats onder de titel “Heel Sneek e.o. zingt …kerstliederen”. De toegang is GRATIS (kaars met zangboekje kost 1 euro) en een ieder kan genieten van een prachtig kerstverhaal van pastoor Peter van der Weide, een kerstverhaal van de Sn...

Lees meer

Om 20.00 uur vindt er in dezelfde St. Martinuskerk een samenzang plaats onder de titel “Heel Sneek e.o. zingt …kerstliederen”.

De toegang is GRATIS (kaars met zangboekje kost 1 euro) en een ieder kan genieten van een prachtig kerstverhaal van pastoor Peter van der Weide, een kerstverhaal van de Sneker stadsdichter Henk van der Veer, Bogerman Acoustic o.l.v. Sjoerd Hiemstra, Music Alive o.l.v. Clara Rullmann, The Christmas Voices o.l.v Jan Blanksma, Het MartiniJongensKoor o.l.v. Sippie Broersma, Pop- en Musicalkoor Drylst o.l.v. Jan Blanksma, duet van Pastoor Peter van der Weide en Jan Kuipers en natuurlijk de eigen gezongen samenzang van alle aanwezigen met organist Henk de Haan en trompettist Huite Zonderland.

Na afloop van de samenzang kunt u onder het genot van een (gratis) glaasje glühwein en een oliebol nog even napraten.

Kortom een feestelijk kerstgebeuren dat voor iedereen toegankelijk is om alvast in kerststemming te komen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: kaars en boekje kosten 1 euro; halverwege de samenzang is er een collecte t.b.v. (nóg) muziek in deze kerk.

Waar is het?

Sint Martinuskerk
Singel 64
8601 AL SNEEK
0515 412626