Heelheidsbewustzijn: een avontuurlijke reis!

28 september, Party- Zalencentrum 't Haske in JOURE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lezing St. In-zicht door Pieter Pieters en Laura Menger. Heelheidsbewustzijn: een avontuurlijke reis! Er wordt vaak en veel gedeeld over een wereld waar we allen zo naar verlangen. Een wereld waar heelheidsbewustzijn gewoon is en waar eenieder in vrijheid en ruimte kan zijn, zonder oordeel in dual...

Lees meer

Lezing St. In-zicht door Pieter Pieters en Laura Menger.

Heelheidsbewustzijn: een avontuurlijke reis!

Er wordt vaak en veel gedeeld over een wereld waar we allen zo naar verlangen. Een wereld waar heelheidsbewustzijn gewoon is en waar eenieder in vrijheid en ruimte kan zijn, zonder oordeel in dualiteit.

Maar hoe komen we daar en wat kunnen we doen om die wereld dichterbij te brengen?

Pieter en Laura nemen je deze avond mee op een avontuurlijke reis waarin we samen zoeken naar hoe we bewust contact kunnen maken met heelheidsbewustzijn en welke centrale thema’s op de weg er naartoe spelen.

Vragen die voorbij komen zijn onder andere; voel jij je in het nu dagelijks verbonden met jezelf? Hoe verbind je met jezelf en wat ervaar jij als je je waarlijk verbind? Ken je jouw eigen 'zijn' en welke overtuigingen heb je nog? Ga je vanuit jezelf de strijd aan? Kies je voor een vorm van verzet? Hoe ga jij om met jezelf en hoe hou je je staande in de roerige tijden waarin we anno nu leven? En hoe verbind je je dan met de ander zoals je buurvrouw, collega of vriendin en hoe ga je om met meningsverschillen die zo spelen in onze tijd?

Wie zijn Pieter Pieters en Laura Menger

Pieter en Laura zijn de oprichters van de Dutch Academy for Life Sciences. De Dutch Academy is een innovatief opleidingsinstituut wat werkt vanuit een holistische visie. Het doel is om de reguliere aanpak op het gebied van persoonlijke ontwikkeling vanuit een holistisch perspectief verder te brengen. Dat doen ze met cursussen, workshops, seminars en reizen voor zowel bedrijven als particulieren.

Pieter en Laura zijn daarnaast beiden verbonden aan het MCNA in Heerenveen. Pieter als paragnost en energetisch therapeut en Laura als regressie- en energetisch therapeut.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 28 september 2022 : 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Party- Zalencentrum 't Haske
Vegelinsweg 20
8501 BA JOURE
0513 415281
www.haske-joure.nl
info@haske-joure.nl

€ 15,00