Heer Otto - Zirkoes Fantaztika

9 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hooggeëerd publiek, welkom in de piste! Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Theatergroep Heer Otto verwelkomt alle acrobaten, clowns en andere artiesten (in spé) van 4 tot 104 jaar voor een intieme, verrassende voorstelling. Het is een enorme drukte op het veld achter de school. Lallende mensen,...

Lees meer

Hooggeëerd publiek, welkom in de piste!

Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Theatergroep Heer Otto verwelkomt alle acrobaten, clowns en andere artiesten (in spé) van 4 tot 104 jaar voor een intieme, verrassende voorstelling.

Het is een enorme drukte op het veld achter de school. Lallende mensen, rammelende buizen en hoor je daar nou een lama? Als de geur van verse popcorn en zaagsel je neus bereikt weet je genoeg: het circus is in de stad!

Bibi en Maximo maken zich klaar voor de grote show van vanavond. Alleen is Maximo steeds alles kwijt. Als hij per ongeluk ook nog het konijn van Bibi laat verdwijnen is de show ineens minder belangrijk. Bibi is ontroostbaar, wat moeten ze nu doen? Gaat het doek vanavond wel op?

Een muzikale, fysieke en humoristische voorstelling over gemis. Van iets dat je kwijt bent tot het missen van je moeder.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 9 oktober 2022 : 14:00 - 14:50

Prijzen

Volwassenen : € 12.50
Kinderen : € 10.00 (t/m 12 jaar)

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 12,50