Heleniumfestival

13 augustus t/m 14 augustus, Kwekerij Jacobs in VRIESCHELOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus willen we tijdens het Heleniumfestival graag aandacht besteden aan ons 20 jarig bestaan als tuin en vaste planten kwekerij. Onze grote open tuin is er helemaal klaar voor. De imposante bloemenzee ligt er zeer feestelijk bij en is een ware lust voor het oog. H...

Lees meer

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus willen we tijdens het Heleniumfestival graag aandacht besteden aan ons 20 jarig bestaan als tuin en vaste planten kwekerij. Onze grote open tuin is er helemaal klaar voor. De imposante bloemenzee ligt er zeer feestelijk bij en is een ware lust voor het oog.

Het gonst er van de insecten en wolken vlinders fladderen vrolijk in het rond. Daarnaast hebben we ook weer raku gestookte keramiek in de tuin rond het woonhuis. Op beide dagen komen keramiste Anneke Gebert met haar echtgenoot Frans de gehele dag raku stoken. Anneke heeft voor de gelegenheid extreem
lang bloeiende Heleniums gebakken en ze hebben een project met kandelaars die je zelf naar wens kunt samenstellen. Dat alles als een zeer welkome aanvulling op onze bloemrijke tuin die rond die tijd eigenlijk al een geweldig feest op zich genoemd mag worden.

Om de feestvreugde nog wat meer te verhogen, serveren we in de veranda weer koffie of thee met appeltaart & slagroom tegen een kleine vergoeding. We nodigen u dan ook graag van harte uit om het samen met ons te komen vieren!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 augustus 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Kwekerij Jacobs
Vijfde Dalweg 4
9699 TS VRIESCHELOO
0597 541543
www.kwekerijjacobs.nl
info@kwekerijjacobs.nl