Help de boswachtermet snoeien en zagen (8+)

18 oktober, Informatiecentrum It Beekpronkje in KATLIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kinderactiviteit It Fryske Gea (8+). Opg. 0511 539618. Bezige bijen gezocht! Heb jij een actief buitenkind tussen de 8 en 12 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jullie! In ons natuurgebied het Ketliker Skar kunnen wij wel wat extra handjes gebruiken. Het cultuurbos moet namelijk goed bijgehouden worden...

Lees meer

Kinderactiviteit It Fryske Gea (8+). Opg. 0511 539618.

Bezige bijen gezocht! Heb jij een actief buitenkind tussen de 8 en 12 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jullie! In ons natuurgebied het Ketliker Skar kunnen wij wel wat extra handjes gebruiken. Het cultuurbos moet namelijk goed bijgehouden worden en dat kunnen wij niet alleen. Mensen gaan naar de kapper om hun haren bij te laten knippen, maar bomen kunnen dat niet. Toch moeten ze wel bijgehouden worden. Worden jullie de kapper van de bomen voor één dag?

Ons natuurgebied wordt beheerd door een groep damherten. Zij voelen zich thuis in dit natuurgebied en dankzij deze sierlijke dieren blijft het prachtige terrein open. Ze zijn namelijk dol op hoge planten en grassen, deze smikkelen ze er lekker tussenuit. Maar bomen snoeien kunnen ze niet zo goed. Help jij onze natuurgids en de damherten bij het snoeien en zagen?

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u). Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 18 oktober 2021 : 10:00 - 12:00

Prijzen

Kinderen : € 4.00 (t/m 12 jaar)

Toelichting: leden gratis.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Informatiecentrum It Beekpronkje
Schoterlandseweg 24a
8455 JG KATLIJK
0513 541591
www.itfryskegea.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader