HENGE

24 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

HENGE is een groep van vier buitenaardse wezens; Zpor, Goo, Grok en Nom, elk afkomstig uit een andere hoek van het heelal. Samen spelen ze elektronische crossover rock die ze zelf ‘cosmic dross’ noemen. Ze bieden een duizelingwekkende combinatie aan psychedelica, prog rock en techno. Iets wat we op ...

Lees meer

HENGE is een groep van vier buitenaardse wezens; Zpor, Goo, Grok en Nom, elk afkomstig uit een andere hoek van het heelal. Samen spelen ze elektronische crossover rock die ze zelf ‘cosmic dross’ noemen. Ze bieden een duizelingwekkende combinatie aan psychedelica, prog rock en techno. Iets wat we op aarde nog niet kennen.

Met de EP ‘Cosmic Dross’ debuteerde de band in 2017. Vijf nummers van elektronische waanzin die zo uniek en boeiend zijn dat ze gelijk een sterke reputatie kregen in het festivalcircuit. HENGE werd zo goed ontvangen dat ze tijdens de Independent Festival Awards werden verkozen tot Best Live Act in 2018.

Ze gooiden later opnieuw brandstof in hun ruimteraket om twee albums uit te brengen, ‘Attention Earth!’ in 2018 en hun laatste release ‘ExoKosm’ in 2020. Op beide albums is duidelijk dat ze vast hebben gehouden aan hun unieke sound. HENGE zal in november optreden in onze grote zaal, mis deze ‘buitenaardse’ ervaring niet!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 24 november 2021 : 20:00 - 0:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 14.00

Voorverkoop: https://simplon.nl/events/henge/.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 14,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader