Hengstenkeuring

13 januari t/m 15 januari, WTC Expo in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sinds de verkoop is gestart zijn er al 1500 tickets verkocht, wees er snel bij! Van 13 tot en met 15 januari 2022 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Friesian Proms. Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de...

Lees meer

Sinds de verkoop is gestart zijn er al 1500 tickets verkocht, wees er snel bij!

Van 13 tot en met 15 januari 2022 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Friesian Proms. Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de Hengstenkeuring en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden Friesian Proms.

De openbare kaartverkoop start donderdag 11 november 9.00 uur. 

HENGSTENKEURING

Alle dagen staan weer in het teken van de Friese parels en ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma. Zo staan donderdagmiddag en vrijdagmiddag in het teken van de Tweede Bezichtiging van de daarvoor aangewezen jonge hengsten. Het blijft natuurlijk zeer spannend, welke hengsten mogen doorstromen in het traject om stamboekhengst te worden. Donderdagochtend staat de finale van de Friesian Talent Cup en de Horses2fly KFPS Sportcompetitie op het programma en vrijdag overdag staan verschillende praktische en theoretische clinics over allerlei onderwerpen m.b.t. het (Friese) paard op het programma. Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.

FRIESIAN PROMS

Op donderdag 13 en vrijdag 14 januari 2022 staan de fantastische concert- en showavonden op de agenda. Met een keur aan topartiesten, special effects en bovenal prachtige acts met Friese paarden. De muziek wordt vertolkt door bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland en onder begeleiding van The Symphonic Music Connection. Speciale gasten dit jaar zijn Waylon, Hans Klok en Samantha Steenwijk en niet te vergeten The Dutch Tenors en Lunedi. 

De combinatie van prachtige klassieke muziek en popmuziek, special effects, gastartiesten en ons Friese paard wordt op deze manier in één en hetzelfde programma samengebracht.

Meer over de Friesian Proms.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 13 januari 2022 : 9:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Toelichting: do en vr 20 euro; za 1e rang 55 euro, 2e rang 48 euro, 3e rang 39 euro; vertaalset do en vr 25 euro; vertaalset za 35 euro; vertaalset passe partout 60 euro.

Waar is het?

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT LEEUWARDEN
058 2941500
www.wtcexpo.nl
info@wtcexpo.nl

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen