Henk Poort - Singing with a Big Band

13 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Alleskunner Henk Poort komt naar De Tamboer Henk Poort heeft een enorme staat van dienst. Een Nederlands fenomeen, bekend van zijn rollen in verschillende musicals, concerten en op televisie. Als operazanger verwierf hij faam in binnen-en buitenland, onder andere als één van De 3 Baritons. Hij was j...

Lees meer

Alleskunner Henk Poort komt naar De Tamboer
Henk Poort heeft een enorme staat van dienst. Een Nederlands fenomeen, bekend van zijn rollen in verschillende musicals, concerten en op televisie. Als operazanger verwierf hij faam in binnen-en buitenland, onder andere als één van De 3 Baritons. Hij was jurylid in Aria en gaf een inkijkje in zijn muzikale leven met zijn soloprogramma’s. Henk gooide hoge ogen met zijn Phantom of the Opera duet met Floor Jansen in Beste Zangers.

Hoog op zijn bucketlist stond nog altijd het zingen met een Big Band. Samen met zijn eigen 17-koppige Big Band vol topmuzikanten, zingt hij het mooiste materiaal uit het American Songbook. Hij doet dat in de originele bezetting waarmee Count Basie bekendheid kreeg: een ritmesectie van piano, bas, drums, gitaar en een melodiesectie van vijf saxen, vier trompetten en vier trombones.

Henk brengt een grote variatie aan songs, bekende American Standards en hits. Van swing tot mooie luisterliedjes, van The Rat Pack tot Stevie Wonder en Lionel Richie.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 35.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 35,00