Henk Poort en de Helden

3 oktober, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door Henk Poort. Henk Poort hoort bij De Beste Zangers van Nederland. Bij De Beste Zangers van Nederland zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk Poort werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe so...

Lees meer

Muziektheater door Henk Poort.

Henk Poort hoort bij De Beste Zangers van Nederland. Bij De Beste Zangers van Nederland zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk Poort werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe solo. Bovendien rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs na het succes van 'Ik ben mijn lied', waarin Henk Poort zich ook bewees als rasverteller.

In de concertvoorstelling 'Henk Poort en de Helden' ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy Alberti en Johnny Jordaan), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij).

Tot zijn verbazing blijkt Henk Poort ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

In 'Henk Poort en de Helden' klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.

Lees minder

Data en tijden

zo 3 oktober 2021 : vanaf 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 23.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl

€ 23,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader