Henny - Een reggae saluut door Rootsriders

17 september, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De ooit door de BBC tot beste Bob Marley tribute uitgeroepen band Rootsriders gaan weer op tour! Ze komen langs met hun bijzondere eerbetoon aan Henny Vrienten. In september brengen Rootsriders een laatste muzikale groet aan de onlangs overleden Doe Maar frontman Henny Vrienten. Vooral om hem te er...

Lees meer

De ooit door de BBC tot beste Bob Marley tribute uitgeroepen band Rootsriders gaan weer op tour! Ze komen langs met hun bijzondere eerbetoon aan Henny Vrienten.

In september brengen Rootsriders een laatste muzikale groet aan de onlangs overleden Doe Maar frontman Henny Vrienten. Vooral om hem te eren voor wat hij voor de popularisering van en de erkenning voor reggaemuziek in Nederland heeft betekend. Maar natuurlijk ook als afscheid aan een jeugdheld, want ook de leden van Rootsriders zijn met zijn tijdloze liedjes opgegroeid. Voor deze eenmalige korte tour keert oud-bandlid Tjerk Schoonheim terug als gastzanger in de gelederen.

Rootsriders zijn bekend van hun Bob Marley tribute shows waarmee de band met veel succes langs de Nederlandse en internationale podia toeren. Begin dit jaar deden ze mee aan een nieuwe muziekwedstrijd op SBS6 waar ze in de finale tot de laatste vier reikten. Het leverde hen een optreden op in een uitverkochte Ziggo Dome. Shirma Rouse en Giovanca Ostiana zijn bekende oud-leden.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 september 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.50 € 17.50

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 19,50