Henny Huisman - Het achterste van mijn tong

2 september, Rensentheater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een avond samen met Henny Huisman. De legendarische Henny Huisman komt naar je toe in het theater. In deze ongedwongen en vrolijke personalityshow vertelt Henny over zijn leven, zijn carrière en alle talloze collega’s. Een avond vol vrolijke anekdotes, grappige verhalen en hilarische herinneringen....

Lees meer

Een avond samen met Henny Huisman.

De legendarische Henny Huisman komt naar je toe in het theater. In deze ongedwongen en vrolijke personalityshow vertelt Henny over zijn leven, zijn carrière en alle talloze collega’s. Een avond vol vrolijke anekdotes, grappige verhalen en hilarische herinneringen. Voor en met het publiek. Met aandacht voor Snuitje, het verhaal achter zijn drum furore bij Lucifer, het winkeltje, de soundmixshow, de miniplaybackshow.

Een avond vol verhalen die al veel te lang op de plank zijn blijven liggen. Over het platleggen van het telefoonnetwerk in heel Nederland, de Surpriseshow en de introductie van emo-tv in Nederland! Jacques d’Ancona en Bulletje. En je mag natuurlijk ook vragen aan stellen aan Henny.

Nog nooit was dit icoon zo dichtbij, nog nooit was hij zo’n open boek.

Beleef deze avond samen met Henny Huisman.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 september 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 23.00

Waar is het?

Rensentheater
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN

€ 23,00