Henrique Meissner

7 augustus, Kerk Leegkerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zomerzondag Blokfluitmuziek Henrique Meissner Toegang gratis Kort informeel zomerconcert met blokfluitmuziek van o.a. Bach, Van Eyck en Maute door Henrique Meissner. Henrique heeft blokfluit gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium bij Leo Meilink en heeft in kleine kamermuziekensembles gespeeld,...

Lees meer

Zomerzondag Blokfluitmuziek Henrique Meissner Toegang gratis

Kort informeel zomerconcert met blokfluitmuziek van o.a. Bach, Van Eyck en Maute door Henrique Meissner. Henrique heeft blokfluit gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium bij Leo Meilink en heeft in kleine kamermuziekensembles gespeeld, o.a. met klavecinist Dan Tidhar en blokfluitiste Marianne Mezger in Engeland en met blokfluitiste Ellen Grevelink in Nederland.
Henrique heeft jarenlang blokfluitles gegeven in Houten (NL) en Cambridge (VK). Haar leerlingen hebben prijzen gewonnen in competities en zij heeft studenten voorbereid op succesvolle audities voor Engelse conservatoria. In 2018 rondde zij haar PhD studie af op het gebied van muziekpsychologie in het muziekonderwijs aan de Universiteit van Sheffield. Tegenwoordig werkt zij als docent-onderzoeker en cursusleider voor praktijkgericht onderzoek in de Master of Music aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Als researcher is zij geïnteresseerd in allerlei aspecten van leren en lesgeven in instrumentaal muziekonderwijs. Ook werkt zij voor het lectoraat Music in Context van de Hanzehogeschool aan een project dat sociaal en artistiek onderzoek in de muziekpraktijk in kaart brengt.
Tijdens deze zomermuziekmiddag in Leegkerk zal Henrique blokfluit solomuziek uit verschillende stijlperiodes spelen en wat vertellen over de muziek en de instrumenten.

De aanvangstijd is 14:30 uur stipt, 16:00 uur is de verwachte eindtijd.

Parkeren is gratis, rechts voorbij de woning aan de overzijde van de kerk

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 7 augustus 2022 : 14:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Kerk Leegkerk
Leegeweg 38
9746 TC GRONINGEN

gratis