Herberg De Wolf

4 juli, Boerderij Lankester in EDENS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nieuwste verhalenvoorstelling door de Vertellers in Fryslân, waarin wolvenverhalen centraal staan. Een actueel thema, nu de wolf aan een opmars in Fryslân bezig lijkt te zijn. Het mythische dier spreekt sterk tot de verbeelding en speelt al dinsda mensenheugenis een belangrijke rol in sagen, fabels ...

Lees meer

Nieuwste verhalenvoorstelling door de Vertellers in Fryslân, waarin wolvenverhalen centraal staan. Een actueel thema, nu de wolf aan een opmars in Fryslân bezig lijkt te zijn. Het mythische dier spreekt sterk tot de verbeelding en speelt al dinsda mensenheugenis een belangrijke rol in sagen, fabels en legenden.

In Herberg De Wolf heeft men ook gehoord dat er een wolf in de buurt is gesignaleerd. Dan komen de verhalen los. De ene stamgast heeft een nog sterker verhaal dan de andere.

De voorstelling is flexibel van opzet en bestaat uit vier tot zes verhalen, die in wisselende samenstelling, zowel in het Fries als Nederlands door leden van ViF worden verteld. Het is zeer geschikt voor kleinere theaters, buurt- en wijkcentra op in de openlucht en diirt, afhankelijk van de opzet, een a twee uur.

Vertellers in Fryslân is in 2008 ontstaan en bestaat uit 11 amateurs en (semi) professionele verhalenvertellers die elk hun eigen individuele vertelprogramma hebben. Ze komen maandelijks bij elkaar om verhalen uit te wisselen, elkaar feedback te geven en kennis over de narratologie (verhaalkunde) te vergroten en te promoten.

Tijdens de lockdown hadden de verhalenvertellers geen of weinig voorstellingen en is het idee geboren om de gezamenlijke verhalenproductie Herberg De Wolf te maken.

De premiere vindt plaats op 4 juli a.s. in Edens en daarna zal de verhalenproductie op tournee gaan langs verschillende theaters in Fryslân. Voor meer info zie vertellersinfryslan.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 juli 2021 : vanaf 20:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Boerderij Lankester

8733 EP EDENS

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader