Herbie Blues en Kira

18 september, Margarethakerk (NH Kerk) in ODOORN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriters; pop, jazz/blues. De activiteiten seizoen van 2021 – 2022 gaat van start. Nog wel met maatregelen, waardoor de kerk nog niet onbeperkt gevuld kan zijn, maar toch. En de eerste keer is het ook meteen raak. We bieden een schitterend programma met 2 sing a song writers die hun spo...

Lees meer

Singer-songwriters; pop, jazz/blues.

De activiteiten seizoen van 2021 – 2022 gaat van start. Nog wel met maatregelen, waardoor de kerk nog niet onbeperkt gevuld kan zijn, maar toch.

En de eerste keer is het ook meteen raak. We bieden een schitterend programma met 2 sing a song writers die hun sporen al lang en breed hebben verdient. Wees er dus snel bij, zodat u een plaatsje kunt bemachtigen!

Herbie Blues.
Het zijn Harbert Grezel die onder de naam van Herbie Blues optreedt met mondharmonica om daarmee de blues te spelen. Als muzikant speelde “Herbie” o.a. in High Temperature en The Blues Kings. Daarnaast treedt Herbie ook samen met Guitar Ray op. Gewapend met vintage-instrumenten gaan deze heren het publiek te lijf. Tijdens hun optredens brengen Herbie & Guitar Ray hun Blues, Ragtime en Swing met veel enthousiasme.

Kira Dekker
Kira is een altijd vrolijke, enthousiaste en dromerige muzikante bekend van onder andere de Beste Singer/?Songwriter van Nederland waar ze in de halve finale kwam. Kira weet haar publiek keer op keer in te pakken met haar mooie luisterliedjes, sprankelende persoonlijkheid en grappige, soms ontroerende verhalen.

Het wordt dus een mooi en afwisselend programma, waarbij deze artiesten om en om zullen optreden.

U bent dus weer hartelijk welkom in de kerk van Odoorn op zaterdag 18 september, aanvang 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur U kunt zich aanmelden op secretariaat@sokc.nl en op de facebook pagina: Unplug and Play

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 7,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader