Herfst Brocante Dagen

22 oktober t/m 24 oktober, 't Vergiet in GIETEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nadat ’t Vergiet een tijd minder actief is geweest door Corona, heeft het goede doelen collectief de draad opgepakt. Vorig jaar bestond ’t Vergiet Gieten twintig jaar. Helaas kon dat toen niet worden gevierd. Het Vergiet Collectief, bestaande uit zes vriendinnen en vrijwilligers, gaat op 22, 23 en...

Lees meer

Nadat ’t Vergiet een tijd minder actief is geweest door Corona, heeft het goede doelen collectief de draad opgepakt. Vorig jaar bestond ’t Vergiet Gieten twintig jaar.

Helaas kon dat toen niet worden gevierd. Het Vergiet Collectief, bestaande uit zes vriendinnen en vrijwilligers, gaat op 22, 23 en 24 oktober a.s. Jubileum Herfst Brocante Dagen organiseren.

De deel van ’t Vergiet zal in herfstsferen worden gebracht en als het weer het toelaat, zal er ook op het erf van de boerderij brocante te koop zijn.

De opbrengst komt geheel ten goede aan een straatkinderen opvang in Dumka, nabij miljoenenstad Calcutta, (via SAC, Stichting Actie Calcutta, waar ’t Vergiet deel van uitmaakt).

Tijdens de drie brocante dagen worden er leuke jubileumkortingen tot 20% gegeven op veel brocante. ’t Vergiet wil stilstaan bij alle mooie projecten die inmiddels zijn gerealiseerd. De foto presentatie is in te zien en er wordt uitleg gegeven over het leven van de kastelozen in de sloppenwijken van Calcutta.

Tijdens de Brocante Dagen is er gratis koffie, thee of een (fris)drankje met wat lekkers, vanwege het 20 plus 1 jarig Jubileum van ‘t Vergiet.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 23 oktober 2021 : 12:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

't Vergiet
Bonnen 65
9461 TC GIETEN
0592 263217

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader