Herfstfair

10 september t/m 11 september, Vesting Bourtange in BOURTANGE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Begin de herfst in Bourtange tijdens de jaarlijkse herfstfair in de vesting op zaterdag 10 en zondag 11 september. Op het Marktplein, het Brouwhuisplein en rond de vestingmolen staan de kramen opgesteld. De markt biedt een gevarieerd aanbod voor binnen en buiten, alles wat thuishoort op een herfs...

Lees meer

Begin de herfst in Bourtange tijdens de jaarlijkse herfstfair in de vesting op zaterdag 10 en zondag 11 september. Op het Marktplein, het Brouwhuisplein en rond de vestingmolen staan de kramen opgesteld.

De markt biedt een gevarieerd aanbod voor binnen en buiten, alles wat thuishoort op een herfstmarkt om thuis de herfstsfeer te versterken. Decoraties, tuinmeubelen, antiek, brocante, jams en chutneys, kleding en nog veel meer! Dit alles onder de klanken van livemuziek op het Marktplein gedurende beide dagen.

Tijdens de markt zijn ook alle musea in de vesting geopend, zodat u de geschiedenis van de vesting optimaal kunt beleven. Koopt u een entreekaart voor de musea, dan betaalt u niets extra voor de herfstmarkt.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : 10:00 - 18:00
zo 11 september 2022 : 10:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 3.00
Kinderen : Gratis (t/m 6 jaar)

Waar is het?

Vesting Bourtange
Willem Lodewijkstraat 33
9545 PA BOURTANGE
0599 354600
http://www.bourtange.nl

€ 3,00