Herfstspeurtocht

16 oktober t/m 24 oktober, Dekema State in JELSUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tijdens de herfstvakantie met een herfstspeurtocht speuren naar antwoorden op een eeuwenoud landgoed. Géén kastanjemiddag, wél een herfstspeurtocht op Dekema State! Helaas gaat de kastanjemiddag, die jaarlijks georganiseerd wordt door de Vereniging van Vrienden en Vriendinnen van Dekema State, ook...

Lees meer

Tijdens de herfstvakantie met een herfstspeurtocht speuren naar antwoorden op een eeuwenoud landgoed.

Géén kastanjemiddag, wél een herfstspeurtocht op Dekema State!

Helaas gaat de kastanjemiddag, die jaarlijks georganiseerd wordt door de Vereniging van Vrienden en Vriendinnen van Dekema State, ook dit jaar niet door in verband met de grootte van het evenement. Maar om kinderen, en hun (groot)ouders, extra te kunnen laten genieten van herfst op Dekema State kunnen kinderen van 16 – 24 oktober terecht voor een speurtocht!

De bomen kleuren rood en geel, de kastanjes vallen op de grond, de herfst is begonnen! Andere jaren wordt de herfst altijd feestelijk gevierd met de kastanjemiddag, een dag in het teken van kastanjes zoeken, speurtochten, paddenstoelen en herfst knutselwerkjes. Helaas is er dit jaar in overleg tussen Dekema State en de Vereniging van Vrienden en Vriendinnen van Dekema State besloten om de kastanjemiddag niet door te laten gaan. Wel kunnen kinderen nu de hele herfstvakantie (zaterdag 16 t/m zondag 24 oktober) terecht voor een leuke speurtocht!

Met de speurtocht gaan kinderen (4 – 12 jaar) op zoek naar bordjes verstopt in de tuin en het bos van Dekema State, volwassen begeleiding is hierbij verplicht. Bij het entreegebouw van Dekema State zijn dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur vrijwilligers aanwezig om de speurtocht uit te delen. Vanaf hier is de speurtocht voor iedereen zelfstandig te lopen. Na afloop kunnen de speurders een kleine verrassing ophalen bij de vrijwilligers (zo lang de voorraad strekt).

De herfstspeurtocht wordt georganiseerd door de Vereniging van Vrienden en Vriendinnen van Dekema State in samenwerking met Dekema State en wordt gratis aangeboden.

Na een wandeling door de tuin is er natuurlijk niks fijners dan bijkomen met warme chocolademelk en appelcake of perentaart van de bakker gemaakt van fruit uit eigen boomgaard. Dit is, naast koffie/thee/sap/fris en huisgemaakte producten, te koop bij de zelfbedieningshoek van Dekema State.

p.s. kastanjes rapen mag natuurlijk ook, maar laat ook wat voor de andere kinderen liggen!

Lees minder

Data en tijden

za 16 oktober 2021 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Dekema State
Dekemawei 5
9057 LC JELSUM
058 2570020
www.dekemastate.nl
info@dekemastate.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader