Herfsttour

17 oktober, Doopsgezinde Kerk in WORKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sfeervol concert herfsttour zanger-pianist Roon Staal met zowel covers als eigen werk. Sfeervol concert zanger-pianist Roon Staal in Workum. Zanger en pianist Roon Staal treedt zondag 17 oktober op in de Vermaning. Het concert is onderdeel van zijn jaarlijkse Herfst Tour en start om 16.00 uur. De ...

Lees meer

Sfeervol concert herfsttour zanger-pianist Roon Staal met zowel covers als eigen werk.

Sfeervol concert zanger-pianist Roon Staal in Workum.

Zanger en pianist Roon Staal treedt zondag 17 oktober op in de Vermaning. Het concert is onderdeel van zijn jaarlijkse Herfst Tour en start om 16.00 uur. De 41-jarige singer-songwriter bezoekt van 30 september t/m 31 oktober in totaal 21 locaties in Nederland.

Tijdens de concerten brengt hij zowel enkele van zijn originele werken (Promise, The Garden Of Light, Morgen Komt Eraan en het nieuwe By Her Side) als bekende covers zoals Smile, I Have A Dream, Danny Boy, Look For Me In Rainbows en andere werken van o.a. The Beatles, Abba en Simon & Garfunkel ten gehore.

Lovende kritieken:
Terugkomend publiek kent de warme stem en het golvende pianospel van de zanger die ook bekende cover songs tot zijn eigen maakt. Maar voor hen die Roon Staal nog niet eerder live hebben meegemaakt heeft de legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) een aanbeveling:

“Here I take great pleasure in introducing the extraordinary talent of Roon Staal, one of the truly great singers in the western world! We have been friends for years, singing together and recording just for the beauty of it. Let the amazing tenor vocal performance of Mr Staal now carry you away! Very truly yours, Art Garfunkel”.

En ook de Britse singer-songwriter Gilbert O'Sullivan is enthousiast over de Nederlandse troubadour : “It is his voice not least his songwriting ability that really shines throughout.”

Musicals:
Staal staat bekend om zijn imponerende piano spel in combinatie met zijn soepele, warme stem waarmee hij op authentieke wijze het publiek in vervoering brengt. De kleinschalige concerten scheppen daarbij een intieme sfeer tussen de artiest en het luisterend publiek. Toch stond hij al vanaf jonge leeftijd in de grotere theaters zoals Carre Amsterdam, Luxor Rotterdam en het Beatrix Theater in Utrecht. Hij speelde hoofdrollen in de musicals Les Miserables (1991), Tommy (2001), Rembrandt (2006) en Petticoat (2010), waarvoor hij genomineerd werd voor een Musical Award. Ook in het buitenland treedt hij af en toe op zoals in Rusland en Japan. Momenteel werkt hij aan een Amerikaanse album release waarvan de single Dreamer in deze nazomer uitkomt.

Alle informatie m.b.t. de Herfst Tour en het concert in Workum kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125.

De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 17 oktober 2021 : 16:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 5.00 (1 t/m 17 jaar )

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Doopsgezinde Kerk
Noard 102
8711 AK WORKUM

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader