Herfsttuinenmarathon Het Tuinpad Op

1 oktober t/m 2 oktober, Tuinen in Groningen, Drenthe en Noordwest Nedersaksen in NOORD-NEDERLAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jaarlijks organiseert de stichting ‘Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten’ een aantal tuinenmarathons, tijdens zo’n weekend kan een selectie van de aangesloten tuinen worden bezocht zonder dat daarvoor een afspraak moet worden gemaakt. De deelnemende tuinen openen dan van 11-17 uur de tuinpoorten, deze ...

Lees meer

Jaarlijks organiseert de stichting ‘Het Tuinpad Op/In Nachbars Garten’ een aantal tuinenmarathons, tijdens zo’n weekend kan een selectie van de aangesloten tuinen worden bezocht zonder dat daarvoor een afspraak moet worden gemaakt. De deelnemende tuinen openen dan van 11-17 uur de tuinpoorten, deze tuinen voldoen aan de kwaliteitscriteria van de tuinencommissie van ‘Het Tuinpad Op’. De entree varieert: gratis, entree of een vrije gift.

De herfsttuinenmarathon in de provincie Groningen en Drenthe en in Noordwest Nedersaksen is dit jaar op 1 en 2 oktober. De lijst met open tuinen wordt voortdurend bijgewerkt en is te vinden op www.hettuinpadop.nl. Op deze site staan ook gedetailleerde beschrijvingen en foto’s van de tuinen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 3.00

Toelichting: entree varieert: gratis, entree of een vrije gift.